A Hot BMW M550D XDRive nem vonatkozik az Egyesült Királyságra

, hogy a BMW a rajongók érdeklődését keltette, amikor bejelentette, hogy a jelenlegi 5-es sorozat négy-turbó, négykerék-meghajtó dízel-változata lesz. Most azonban úgy tűnik, hogy az M550D nem indul az Egyesült Királyságba.
A múlt hónap végén bejelentett BMW azt állítja, hogy az M550D a világ sok erőteljes hathengeres dízelmotorját tartalmazza, 395 lóerővel és 0-62 mph-ra sprinttel, mindössze 4,4 másodperc alatt. Annak ellenére, hogy bejelentették a szőrös piacokon, beleértve Európát és az Egyesült Államokat, úgy tűnik, hogy (mint például az M550I benzin) nincs elég várható igény ahhoz, hogy igazolja a BMW-t, hogy az autót jobb oldali meghajtóra alakítsa.
12

Ennek ellenére a BMW Bosses kezdeti lelkesedése ellenére, aki azt mondta, hogy ez korábban az Egyesült Királysággal kapcsolatos. A szóvivő azt mondta az Automobile Expressnek, hogy van esély arra, hogy az M550D később átjuthat itt, bár ez valószínűleg még néhány évig.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az M550D másutt elérhető lesz szalonként vagy túra birtokként, egy új, 3,0 literes hathengeres dízelmotorral, négy m-es teljesítményű TwinPower turbókkal. A BMW szerint az M550D 450 nm nyomatékot eredményez 1000 fordulat / perc, magassági nyomatékkal, 760 nm, 2000 fordulat / perc sebességgel. Minden autóval rendelkezik egy nyolc sebességű Steptronic Sports sebességváltóval, valamint egy hátsó elfogult intelligens XDrive négykerék-meghajtó rendszerrel.

Leave A Comment