Honda Civic Type-R

Az új Honda Civic Type R kezdett-e tesztelni? Ezt a rejtélyes prototípust a Honda mérnöki központja közelében azonosították, a németországi Nurburgring kör közelében – és a hatalmas hátsó szárny azt sugallja, hogy nem szokásos nyílás.
Az autóval módosított elülső levegő -bevitel is tartalmaz, hogy extra hűtést lehessen, bár úgy tűnik, hogy a kerekek, a gumiabroncsok, a fékek vagy a felfüggesztés más változásai vannak, és a kémek azt hitték, hogy ez lehet az első prototípus, amely az R típusú tesztelést tesztelheti. Új motor.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ahelyett, hogy követné a kis kapacitású turbófeltöltős motorok jelenlegi tendenciáját, a Honda várhatóan egy természetesen szívható, magas fordulatszámú I-VTEC-t illeszkedik, ugyanolyan 2,0 literes kapacitással, mint a régi Hot Civic. Ez valószínűleg több mint 200 lóerőt termel, de sokkal kevésbé lesz erős, mint a 247 lóerős 2,0 literes Turbo Ford Focus ST és a 276 lóerő Astra VXR.
A standard Civic súlymegtakarítási módszerének azonban azt kell jeleznie, hogy az R típus 100 kg-os könnyebb, mint a régi autó, tehát várjon 0-60 mph-os időtartamot körülbelül 6,5 másodperc, plusz a 150 mph-es maximális sebességgel.
Még a Standard Civic hátsó felfüggesztési alkeretje is merevebb, mint a régi R típusú; Adjunk hozzá leengedett rugókat felfelé mutató lengéscsillapítókkal, és az új zászlóshajó nagyon agilis és reagáló.
Nem lesz három ajtós verzió-mivel az új Civic-t csak ötajtósként értékesítik-, de a kész modell minden bizonnyal kinézi a részét. Várjon egy drámai Bodykit, nagy ötvözetek, agresszív szellőzőnyílások és a hatalmas hátsó szárny fejlődése a képeink prototípusán.
A végső autónak nagyon hasonlít a modellhez az exkluzív képeinkben a tavalyi év végétől. Az értékesítés valószínűleg a következő évre kezdődik, az autó körülbelül 22 000 fontba kerül.
Eközben egy korlátozott kiadású Mugen Civic várhatóan debütál a Goodwood Speed ​​Fesztiválon ebben a hónapban.

Leave A Comment